پروژه اهداف و اهميت اجتماعي ورزش
یازار : amir
+0 به يه ناهداف و اهميت اجتماعي ورزش
اهداف تربيت بدني در جوامع گذشته و امروز
مطالعه و تحليل تاريخي احوال اقوام گذشته و حال نشان مي دهد كه سعي و تلاش انسان قدمت تاريخي دارد ، تا آنجا كه مي توان گفت اداره حيات اقوام ابتدايي بدون حركت و فعاليت ميسر نبوده است. اجراي مهارتهايي از قبيل زوبين اندازي ، تيراندازي با تير و كمان ، كوه و غار پيمايي ، كشتي گيري و حتي اجراي مسابقه هاي دو كه در قرآن كريم در داستان برادران يوسف نيز از آن ذكري به ميان آمده است ، جملگي حاكي از رواج فعاليتهاي جسماني و تربيت بدني در نزد ملتها و اقوام روزگاران گذشته بوده است.
در زندگي فردي و اجتماعي بسياري از جوامع و ملتهاي امروز جهان ، تربيت بدني و ورزش بخش مهم و جدايي ناپذيري از برنامه هاي كلي تربيت كودكان و جوانان به حساب مي آيد . امروزه ملتها بر اساس جهان بيني و شناخت كلي از انسان به طرح و تنظيم برنامه هاي ورزشي و تربيت بدن مي پردازند و اين گونه برنامه ها را در زندگي خانوادگي و آموزشگاهي نسلهاي حال و آيندة خود قرار مي دهند.
اهداف عمدة تربيت بدني در تاريخ زندگي انسان عبارت است از : حفظ سلامت ، تعميم بهداشت ، رشد و تقويت قواي جسمي ، آمادگي براي فعاليتهاي دفاعي ، كسب شادابي و نشاط ، و نيل به موفقيت در وظايف حرفه اي و شغلي . اهداف فوق تا به امروز با مختصر تغييري در نزد اكثريت جوامع بشري ترغيب مي شود و بر حسب ضرورت تاريخي بر يك يا چند هدف تاكيد بيشتري به عمل مي آيد.
در عصر حاضر ، در ساية تحولات اجتماعي و سياسي در جهان بويژه در دنياي غرب ، مقاصد ديگري به اهداف فوق افزوده شده و مفهوم ورزش به جاي تربيت بدني عاملي براي تخدير و سرگرم نگه داشتن ملتهاي ضعيف جهان گرديده است. تربيت بدني كه در آغاز پيدايش آن جنبه فردي و در نهايت ملي داشت اينكه به صورت جمعي و بين المللي در آمده است تا وسيله براي بهره برداري مقاصد سياسي كشورهاي استعماري باشد.
فهرست
اهداف و اهميت اجتماعي ورزش 1
اهداف تربيت بدني در جامعة اسلامي 4
فصل دوم ـ رهبري انقلاب اسلامي و تربيت بدني و ورزش 11
ورزش ، وسيله خودشناسي 15
فصل سوم ـ ورزش و سلامت 19
ويتامينها 22
كيفيت غذا 24
جدول 3 : مصرف انرژي روزانة يك دانشجوي ورزشكار به وزن 68 كيلوگرم به طور تقريب. 26
عوامل موثر در مصرف انرژي 30
تنظيم انرژي در مسابقه 33
2ـ بهداشت و ورزش 35
3ـ عوامل تهديد كنندة قلبي ـ عروقي 39
2ـ وراثت 41
4ـ مصرف تنباكو و سيگار كشيدن 41
خود آزمايي 44
طرز استفاده از جدول ريسكو 44
حداكثر پيشرفت در سطوح مختلف با توجه به سن 50
برنامه شماره 2 52
برنامه شماره 4 55
برنامه شماره 5 56
برنمه شماره 6
منابع و مآخذ : 59