دانلود پروژه كارآفريني توليد گياهان دارويي و صنعتي

یازار : amir

+0 به يه ن

چكيده

سياست « دارو سازي نوين » در طي دو دهه اخير به شكلي قابل توجه و عميق به سوي « گياه درماني » پيش رفته است . طبيعت ، اين مخزن پر از « دارو» افقهاي تازه اي را براي جامعه پزشكان و دارو سازان محقق ، گشوده است .

اينك ، انان به منطقي بودن استفاده از مواد دارويي « گياهي» پي برده ، صدها هكتار زمين را در كشورهاي توسعه يافته به اين امر اختصاص داده اند كه تحت كشت و توليد گياهان دارويي قرار گرفته است .

در حال حاضر اهميت كاشت ، داشت ، برداشت وفرآيندهاي پس از برداشت يك گياه دارويي به اين منظور كه مقادير مواد موثر انها همواره افزايش يابد تا استحصال آنها را در صنايع داروسازي مقرون به صرفه كند بسيار مورد توجه است .

در اين تحقيق همواره سعي شده است تا نتايج آخرين تحقيقات انجام شده در ارتباط با كاشت ، داشت ، برداشت و فرآيندهاي پس از برداشت گياهان دارويي در كشورهاي توسعه يافته و همچنين تحقيقاتي كه در كشور خودمان انجام گرفته است به رشته تحرير درآيد .

مقدمه:

جايگاه گياهان دارويي در سلامت جامعه به طورعام و ارزش گياهان دارويي و معطر كشورما به طور خاص بر كسي پوشيده نيست. تنوع شرايط آب و هوايي و قدمت استفاده از گياهان دارويي در ايران، توجه محققين و مراكز تحقيقاتي زيادي را به خود جلب كرده است.

گياهان دارويي به لحاظ نداشتن عوارض سوء نسبت به داروهايي شيميايي موجود در بازار ، مورد استفاده قرار گرفتن توسط گذشتگان، هزينه كم توليد، به وفور يافت شدن اغلب آنها در سطح كشور به لحاظ شرايط اقليمي

وعرضه آن در عطاري ها و ارزان بودن مورد توجه مردم قرار گرفته است.

درحال حاضر بسياري از كشورها توانسته اند با بكارگيري علوم و فنون جديد از برخي عصاره ها و شيره هاي گياهي انواع قرص ها، شربت ها، و معجون ها را با تركيب و فرمول مشخص در بسته بندي هاي مورد قبول تهييه وبه بازار دارويي عرضه كنند.

 هدف از اين تحقيق معرفي و ارايه عمليات مربوط به كاشت ، داشت و برداشت تعدادي از گونه هاي گياهي موجود در ايستگاه تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي استان اردبيل مي باشد براي اين منظورتعداد 12 گونه از گياهان كلكسيون گياهان دارويي ايستگاه تحقيقات ساميان مورد مطالعه كتابخانه اي و اينترنتي قرارگرفته است.

فهرست مطالب:

عنوان ………………………………………………………………………………………………….. صفحه

مقدمه…………………………………………………………………………………………………………….. 2

فصل اول : كليات ……………………………………………………………………………………………. 3

فصل دوم : طرح توجيه اقتصادي ……………………………………………………………………… 37

فصل سوم : ارزيابي و نتيجه …………………………………………………………………………….. 61

منابع ……………………………………………………………………………………………………………. 62

 

جهت دانلود فايل كليك كنيد