دانلود پايان نامه فاكتورهاي ارتقاي رده بندي سايت در موتورهاي جستجو
یازار : amir
+0 به يه نمقدمه
SEO يا بهينه سازي بر پايه موتورهاي جستجو درواقع پاسخ به نياز اصلي سايت هاي وب جهان گستر يعني ترافيك هدفمند يا آمار بالاي بازديد كنندگان از سايت است. براي داشتن بيننده در يك سايت يا به عبارت ديگري بازاريابي براي يك سايت چندين روش وجود دارد :
روش نخست تبليغات در خارج از وب است. يعني تبليغات به روش سنتي ، كارايي اين روش به دلايل زير چندان مناسب نيست. با وجود اينترنت و پيامدهاي آن توجه جامعه ي جهاني ازرسانه هاي ديگر به سمت اين پديده كشيده شده وتبليغات به روش سنتي حتي در زمينه هاي قبلي نيز كارايي خود را از دست داده چه برسد براي كار كرد در خود اينترنت. گذشته از اين چون اين تبليغات درخارج از محيط وب انجام مي شود ،پس تاثير گذاري آن كم است. تصور كنيد كه اين تبليغ روي تابلوي تبليغاتي يك اتوبان نصب شده باشد ، حتي در صورتي كه توجه بيننده را جلب كند، احتمال اينكه او به سايت مورد نظر برود كم است چون تا از خيابان به منزل يا محل كار يا محيطي كه در آن به اينترنت دسترسي دارد برود ،فاصله زماني زيادي رخ داده و تاثيرگذاري آگهي از بين رفته است.
روش دوم تبليغات در خود وب است به عنوان مثال قراردادن يك flash تبليغاتي در يك سايت پر بيننده. كه كار روش دوم در اكثر موارد از روش اول بهتر است اما ضعفهايي هم دارد مثلا هزينه ي زياد واينكه ما مطمئن نيستيم كه كاربران آن سايت پر بيننده به آگاهي ما علاقه مند هستند يا نه .
يك روش نوين ديگر هم وجود داردكه با روش هاي سنتي كاملا در تضاد است . در اين روش در واقع به جاي ارائه ي سايت به بيننده در واقع به نياز وپرسش خود او جواب مي دهيم . اينجا به جاي اينكه دنبال بيننده باشيم خود بيننده ما را پيدا كرده وبه سراغ ما مي آيد . اما او چگونه اينكار را انجام مي دهد؟ بهتر است از آمار كمك بگيريم تا متوجه شويم كه كاربران اينترنت چگونه موضوع هاي مورد علاقه ي را پيدا مي كنند :
تقريبا 90% از كاربران اينترنت با حداقل يك موتور جستجوگر آشنا هستند و از آن استفاده مي كنند .50% از كاربران اينترنت هر روز جستجو مي كنند كه بيش از نيمي از اين جستجوها براي كالا يا خدمات است .
يكي از اولين كارهايي كه يك كاربر تازه كار شبكه انجام مي دهد ، جستجو در يكي از موتورهاي جستجوگر است .
از آمار بالا نتيجه مي شود كه جستجوگرها محبوب ترين ابزار براي جستجوي اطلاعات در محيط وب هستند پس در اين روش سعي مي شود تا كاربر به اين روش ما را پيدا كند درنتيجه چيزي كه خود او به دنبالش بوده را ما به او ارائه مي كنيم .
نياز به جستجوگرها يك نياز انكارنا پذير است . باتوجه به حجم عظيم وب و اطلاعاتي كه روزانه به وب افزوده مي شود كاربروب براي پيدا كردن موضوع خاصي در وب با وجود اين همه اطلاعات بي پايان دچار مشكل است و پيداشدن موتور هاي جستجوگر درواقع پاسخ بر اين نياز كاربران است. درSEO سعي براين است كه بينندگان بيشتري بااين روش با سايت مورد نظر روبه رو شوند به عبارت بهتر سايت با صفحه ي مورد نظر درصفحه ي نتايج موتور جستجوگر كه به كاربر ارائه مي شود رتبه ي بالايي كسب كند . هدف نهايي قرار گرفتن در صفحه ي اول نتايج است (نتايج اول تا دهم) و اولويت به نتايج اول تا سوم است .
گذشته از اين ها مهمترين نقش SEO در تجارت آنلاين است يعني جايي كه حضور بيننده پر اهميت ترين موضوع است. شركت هاي بزرگ سرمايه گزاري زيادي براي قرار گرفتن سايت شان در ليست جستجوگرهاي بزرگ انجام مي دهند همين موضوع باعث رونق بازار SEO شده است.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 6
فصل اول: موتورهاي جستجوگر
1-1- اينترنت و حضور در آن 8
2-1- تاريخچه جستجو گرها 8
3-1- علت پيدايش موتورهاي جستجو 9
4-1- موتور جستجو چيست؟ 9
5-1- معرفي انواع جستجوگرها 10
6-1- نگاهى به موتورهاى جستجو در اينترنت,جستجو ميان صدها ميليون صفحه 17
1-6-1- جستجو ميان صدها ميليون صفحه 18
2-6-1- ايجاد فهرست 20
3-6-1- آينده موتورهاى جستجوگر 22
فصل دوم: سئو (SEO) و بهينه سازي صفحات
1-2- سئو (SEO) و بهينه سازي صفحات چه ارزشي دارد؟ 24
2-2- سئو(SEO) علم است يا هنر ؟ SEM چيست؟ 26
3-2- بازاريابي موتورهاي جستجو يا SEM يعني چه؟ 27
4-2- چرا SEO مهم است؟ 27
5-2- چه كساني به SEO احتياج دارند؟ 28
6-2- ابزارهاي SEO چيست؟ 28
7-2- مقدمات SEO, شروع بهينه سازي 29
1-7-2- انتخاب واژه هاي كليدي 29
2-7-2- فرايند بهينه سازي 31
3-7-2- بهينه سازي متن ها 32
4-7-2- محل اعمال پارامترها 33
فصل سوم: اسرار و ترفندهاي بهينه سازي
1-3- اسرار و ترفندهاي بهينه سازي صفحات 34
2-3- ساختار سايت 40
3-3- بهينه سازي تصاوير و پيوندها 41
4-3- استفاده بهينه از متن 41
5-3- معرفي به موتورهاي جستجو و فهرست ها 41
6-3- تبليغات در موتورهاي جستجو 42
منابع 44