دانلود گزارش كارآموزي ساخت مجتمع پزشكان
یازار : amir
+0 به يه نمقدمه
ساخت مجتمع بهداشتي تشخيصي درماني پزشكان واقع در بلوار حجاب قاسم آباد برعهده شركت پيمانكاري بهسازان شرق بوده كه اين شركت گريد 3 ابنيه و گريد 2 تأسيسات را دارا مي باشد.
ارجاع كار به كار فرمايي شركت سرمايه گذاري توس گستر از طريق مناقصه و بر اساس فهرست بها در زميني به متراژ سه هزار و پانصد متر مربع و با زيربنايي معادل دوازده هزار متر مربع به شركت بهسازان شرق واگذار شده است.
هدف از اجراي اين پيمان (ساخت مجتمع پزشكان) ايجاد يك مجتمع مجهز بهداشتي درماني در بلوار حجاب قاسم آباد مشهد بوده كه مي تواند براي اهالي منطقه بسيار مفيد واقع شود.
شروع اين پيمان در تاريخ 18 ارديبهشت 1384 آغاز شده و تا پايان آذرماه 1386 پايان مي پذيرد.
تعداد پرسنل كارگاهي و دفتري پيمانكار شامل چهار مهندس و يك تكنسين فني، يك كارپرداز، يك مأمور خريد، سركارگر، انباردار 30 معمار و بطور معمول 25 كارگر مي باشد.
تعداد مهندسين ناظر براي اجراي صحيح پروژه 2 نفر مي باشد كه در كارگاه مقيم مي باشند كه اين طرح با مشاورت شركت وراز انجام مي پذيرد.
مهندس مشاور يا واحد تهيه كننده برآورد با توجه به شرايط و نياز هر كار و همچنين روش انتخاب شده براي اجراي آن اقتصادي ترين روش براي تجهيز كارگاه را تعيين و بر مبناي آن هزينه هاي مربوط را طبق رديف هاي پيش بيني شده در فهرست تجهيز و برچيدن كارگاه برحسب قيمتهاي محل اجراي عملياتي و با منظور نمودن هزينه هاي بالا سري به صورت مقطوع برآورد نموده و در برابر رديف هاي مورد نظر درج مي كند و چنانچه مشخصات ويژه اي براي تجهيز و برچيدن كارگاه لازم باشد آن را در اسناد مناقصه و پيمان درج مي كند. و براي ساختمانهايي كه احداث مي شوند ارزش مصالح بازيافتي از هزينه احداث كسر شده و حاصل به عنوان برآورد آنها منظور مي شود.
قدرت و توان اجرايي پيمانكار مناسب بوده و ماشين آلاتي از قبيل تاور، وانت، كانكس و … را در اختيار دارد.
فصل اول :
ميلگردهاي استفاده شده در ساختمان بتني پزشكان از نوع AIII بوده و در قطرهايي از قبيل Q28 و Q26 و Q24 در بعضي موارد از Q30 استفاده شده است و براي مش حرارتي سقف از ميلگرد Q10 استفاده مي شود.
بتن ها بسته به موقعيت استفاده شده داراي عيارهاي مختلف از جمله 250، 300، 350 و 400 كيلوگرم در هر متر مكعب بوده بطوري كه بتن استفاده شده در سقف داراي عيار 400 كيلوگرم در متر مكعب مي باشد روان كننده ها بيشترين مصرف را در مواد مضاف به بتن دارا مي باشند كه موجب مي شود بتن كارپذيرتر شده و نسبت آب به سيال نيز تغيير نكند.
با توجه به حجم زياد ستونهاي بتني نيروي لزله توسط اين ستونها و نوع اتصالات آنها به تير مستهلك مي شود و بطور كلي نيروي زلزله جذب ستونها شده و تقليل مي يابد.
بيمارستهانها و ساختمانهاي پزشكي درماني از درجه اهميت بالايي برخوردار هستند چون در آن واحد بيش از 300 نفر در آنها هستند و انتظار مي رود اين ساختمانها بعد از زلزله قابليت بهره برداري خود را بتوانند حفظ كنند.
دانلود گزارش كارآموزي در كارخانه آجر سفال توحيد
یازار : amir
+0 به يه نمقدمه:
آجر نيز از جمله مصالح ساختماني ميباشد كه توليد و عرضه آن بطور قابل ملاحظهاي كمتر از ميزان تقاضا در جامعه ميباشد يكي از علل عمدة اين وضعيت سرمايه گذاري نسبتاً بالاي اين صنعت ميباشد .
متأسفانه عليرغم اينكه ساخت ماشين آلات آجر و محصولات همرديف (نظير بلوك، سفال ، و كاشي كف و. . . ) از تكنولوژي بالايي هم برخوردار نيست ولي هنوز وابستگي به ماشين آلات خارجي بويژه براي ظرفيت هاي بالا وجود دارد موضوع سرمايه گذاري نسبتاً بالا بويژه در صورتيكه امكان استفاده از ارز دولتي مقدر نباشد و عدم كارآيي روشهاي كاملاً نسبتي جهت پاسخگويي به نياز جامعه زمينة استفاده از طرحهايي كه ضمن استفاده از امكانات ماشيني و موجود در جامعه وابستگي تكنولوژيكي كمتر و سرمايهگذاري كمتري را نياز داشته باشد، فراهم ميسازد. بهمين منظور طرح براساس استفاده از حداكثر امكان ساخت داخل در زمينه ماشين آلات تهيه گرديده و در بخش ديگري از طرح نيز از روش صنعتي خشك كردن خشت استفاده خواهد شد كه البته با ملاحظاتيكه در نظر گرفته شده و در 0صورت اعمال كنترلهاي لازم نقاط ضعف روش مذكور برطرف و محصول توليدي از كيفيت لازم و قابل قبول برخوردار خواهد بود. نكته قابل توجه ديگر هزينة حمل بالاي اين محصول ميباشد كه احداث واحدهايي با ظرفيت پائين و مشابه ظرفيت طرح پيشنهادي را توجيه مينمايد اين هزينه براي يك قالب آجر در طي مسافت يكصد كيلومتر 6تا 7 ريال باشد كه كمي بيشتر از قيمت تمام شده طرح ميباشد در حال حاضر هزينه يك قالب آجر كه از نقاط مختلف كشور جهت بازسازي به مناطق زلزله زده ميرسد بين 75 تا 90 ريال است كه عمدتاً مربوط به هزينة حمل ميباشد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 1
خلاصه طرح 3
استاندارد آجر 6
خطوط مختلف توليد با توجه به خاك مصرفي 12
برش شمش گل و خشك كردن و يختن آجر خام 16
مشخصات فني كوره هوفمن 21
شيوه هاي كنترل توليد محصول 24
مشخصات ماشين آلات و تجهيزات حمل و نقل 31
تاسيسات گرمايشي 36
محوطه خشك كن خشتهاي تر 40
محاسبات 40
دانلود گزارش كارآموزي بررسي سيستم تهويه مطبوع ساختمان در شركت پيشتاز قطعه سناباد مشهد
یازار : amir
+0 به يه نمقدمه:
امروزه با توجه به تحولات جهاني و توسعه صنعت از طرفي و افزايش جمعيت و تقاضاي رفاه نسبي از طرف ديگر روند مصرف سوخت و انرژي را در جهان به طور سريعي افزايش داده است، به طوري كه اگر اين سير صعودي مصرف بنحوي كنترل و بهينه نشود شكي نيست كه منابع انرژي موجود بخصوص منابع فسيلي در فاصله زماني كوتاهي تمام شده و بشر را به جهت استفاده هاي متنوعي كه در صنايع مختلف از اين ماده به عمل مي آيد با مشكل جدي رو به رو خواهد كرد.
لذا ايجاب مي كند در كشور در حال توسعه اي همچون ايران كه جهت پاسخ به توسعه خود نيازمند انرژي است و متأسفانه با توجه به مصرف بالاي آن كه عمدتا بصورت غير عادي مصرف مي شود راهكار هاي مناسبي در جهت هدايت و استفاده بهينه از اين انرژي طراحي و اجرا گردد.
يكي از موارد استفاده از انرژي فسيلي در ايران مصرف در جهت تامين گرمايش فضاي موجود مسكوني ، اداري و صنعتي است كه سالانه مقادير متنابهي از سرمايه هاي ملي در اين زمينه مصرف مي گردد.
گزارش محل كارآموزي:
محل كارآموزي اينجانب درمجموعه سازي طوس مشهد كه شامل هشت شركت بزرگ در زمينه ساخت قطعات خودرو مي باشد كه يكي از اين شركتها, شركت پيشتاز قطعه سناباد, بوده است. كه هر كدام از اين شركتها براي سرمايش و گرمايش اين مجموعه از موتورخانه هاي حرارتي و كولر هاي ابي و گازي و برج خنك كن استفاده مي كنند . كه از وظايف من در اين مجموعه تعمير و نگهداري از اين وسايل مي باشد .
فهرست
1. مقدمه …………………………………..4
2.گزارش محل كار آموزي………………………….5
3.براورد مواد و مصالح بروژه…………………….6
4.سيستم تامين فشار…………………………….6
5. لوله كشي آب در داخل ساختمان…………………7
6. لوله كشي آتش نشاني…………………………7
7.سيستم حرارت مركزي…………………………..8
8. دستگاه هاي پخش كننده گرما…………………..9
8 -1. رادياتورها……………………………..9
8-2. يونيت هيترها……………………………..10
9. سيستم لوله كشي…………………………….11
10. محاسبه شبكه لوله كشي حرارت مركزي…………….12
10-1. محاسبه دبي آب در لوله ها………………….13
10-2. سرعت آب در لوله ها………………………13
10-3. تعيين قطر لوله ها………………………..14
10-4. محاسبه افت فشار در شبكه لوله كشي…………..14
11. موتور پمپ سير كولاتور……………………….15
11-1. نحوه اتصال موازي پمپ ها…………………..16
11-2. نكاتي در مورد نصب پمپ هاي زميني……………16
12. مخزن آب گرم دوجداره………………………..17
12-1. محاسبه مقدار آب گرم مصرفي ، ظرفيت حرارتي و
حجم مخزن آب گرم……………………………….18
13. ديگ……………………………………..19
13-1. ديگ هاي چدني…………………………..19
13-2. ديگ هاي فولادي………………………….21
13-3. محاسبه ظرفيت ديگ………………………..21
14 . مشعل…………………………………..22
14-1. مشعل گازي فن دار يا دمنده……………….23
14-2. طرز كار مشعل گازي دمنده دار……………..23
15. مخزن انبساط………………………………24
15-1. مخزن انبساط باز…………………………24
15-2. مخزن انبساط بسته………………………..26
16. كنترل كننده ها……………………………27
16-1. -كنترل كننده هاي دما (ترموستات)…………..27
16-2. كنترل كننده هاي فشار……………………28
16-3. كنترل كننده هاي سطح……………………..28
17. سيستم تهويه مطبوع…………………………29
18. اصول كار كولر گازي……………………….30
18-1. ساختمان كولر گازي………………………32
18-2. سرما سازي در كولر گازي………………….35
18-3. مدار الكتريكي چند كولر گازي……………..36
18-4.دياگرام كولر هاي گازي……………………36
18-5.نكته هايي كه قبل ازنصب دستگاه بايدرعايت كرد..38
18-6.نحوه نصب يونيت خارج………………………38
18-7.نصب يونيت خارجي بالاتر از يونيت داخلي………41
18-8.نحوه نصب يونيت داخلي……………………..41
18-9.اتصال به شبكه برق……………………….42
18-10.جدول انتخاب فيوزوسطح مقطع كابل موردنياز…..43
19.وكيوم كردن دستگاه…………………………44
20.شارژ دستگاه………………………………45
20-1.مراحل شارژ توسط مايع…………………….46
20-2.مشخصات فني كولر هاي چند انشعابي……………47
20-3.عيب يابي و تعمير كولر گازي………………..48
دانلود گزارش كارآموزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد ابركوه
یازار : amir
+0 به يه نساختمان آموزشي جديد :
فعاليت بعدي عمران در سال 1381 يعني با سه سال وقفه با آغاز ساخت ساختمان جديد آموزشي ، اداري شروع به كار كرد . اين ساختمان با عرصه 2000 متر مربع و همچنين اعيان 3774 متر مربع با داشتن سه طبقه در سال 1383 به بهره برداري رسيد اين ساختمان يك سازه فلزي است و تقريباً تمهيدات لازم براي ضد زلزله بودن آن رعايت شده است پي اين ساختمام يك پي راديه است كه در زير ستون هاي اصلي از شمع بندي نيز استفاده شده است .
از عيوب اين ساختمان كه توسط اساتيد محترم همين دانشگاه بيان شده است
غير استاندارد بودن پله ها و استفاده از سنگ نامرغوب در نماسازي است نماي اين ساختمان آجر سفال است كه در محل تقاطع ديوارها از سنگ استفاده شده است .
ساختمان جديد آموزش داراي 35 كلاس و همچنين بخش اداري كه شامل اتاق حسابداري ، اداره آموزش ، آزمايشگاه عمران و گياه پزشكي ، اتاق امور اداري مالي ، اتاق رياست دانشگاه ، و معاون دانشگاه ، حراست دانشگاه و روابط عمومي دانشگاه ، اتاق مشاوره دانشگاه ، حوزه پژوهش دانشگاه وغيره مي باشد .
خوابگاه خواهران و برادران
در سال 1378 با توجه به امكان دانشجويان ساختمان خوابگاه آزادگان واقع در شهرك آزادگان با عرصه 1440m و اعيان 1500m2 خريداري شد
در سال 1382 با توجه به اضافه شدن رشته هاي تحصيلي و ازدياد دانشجويان ساخت دو خوابگاه پسر و دختر به طور همزمان آغاز شد كه خوابگاه پسران به نام خوابگاه ابوالفضل با عرصه 4000 متر مربع و اعيان 66/2068 متر مربع و همچنين خوابگاه دختران به نام خوابگاه كوثر با عرصه 4750 متر مربع و اعيان 2574175 متر مربع بود كه اين پروژه ها در سال 1383 به بهره برداري رسيد .
لازم به ذكر است كه خوابگاه ابوالفضل داراي دو طبقه و همچنين ن45 اتاق است و خوابگاه كوثر داراي دو طبقه و 55 اتاق مي باشد .
مجتمع ورزشي
در سال 1384 مسئولين دانشگاه آزاد اسلامي ، ابركوه شروع به ساخت يك مجتمع ورزشي با عرصه 5000 متر مربع و اعيان 3300 متر مربع كرده اين مجتمع كه يك سولهي عظيم بود در دو طبقه ساخته شده و داراي امكاناتي مثل زمين فوتبال ، زمين بسكتبال ، زمين واليبال ، با داشتن سكوي تماشاگر ، زمين كشتي ، زمين ورزش هاي رزمي و سالن بدنسازي است . در سال 1385 حدود98 درصد كار انجام شد و هم اكنون مشغول به ساخت محوطه سوله هستند كه قسمتي از پروژه كاروزي من در آنجا انجام شد .
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه………………………………………………………………………. 1
فصل اول: آشنايي با مكان كارآموزي
ساختمان آموزشي جديد…………………………………………………………. 3
خوابگاه خواهران و برادران……………………………………………………. 3
مجتمع ورزشي………………………………………………………………….. 4
ساختمان كارگاهي ( آموزشي )……………………………………………………. 5
استخر بتني كشاوزي……………………………………………………………….. 5
ساختمان استاد سرا…………………………………………………………………. 5
فصل دوم:ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته علمي كارآموز
فعاليت هاي عمراني در حال اجرا و آينده دانشگاه آزاد اسلامي…………………………….. 9
ساختمان كارگاهي آموزشي…………………………………………………………. 9
حصار دانشگاه………………………………………………………………………. 10
سلف سرويس………………………………………………………………………… 10
مسجد دانشگاه……………………………………………………………………….. 11
فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتايج و پيشنهادات
ساختمان كارگاه آموزشي………………………………………………………………… 13
ساختمانهاي آجري………………………………………………………………………. 14
عمق پي هاي نواري……………………………………………………………………… 16
لايه هاي پي هاي نواري………………………………………………………………….. 16
شفته ريزي………………………………………………………………………………….. 17
كرسي چيني……………………………………………………………………………… 17
شناژ………………………………………………………………………………………. 18
وصله كردن دو آرماتور…………………………………………………………………… 20
قشر ماسه سيمان زير و روي قير و گوني………………………………………………………. 21
ايزولاسيون ( عايق رطوبتي )…………………………………………………………………. 22
ملات ماسه سيمان براي پوشش روي قيرو گوني………………………………………………… 22
يك رگي كردن ساختمان …………………………………………………………………….. 23
لايه هاي مختلف ديوار چيني …………………………………………………………………. 23
ديوار ……………………………………………………………………………………… 24
ملات ………………………………………………………………………………………… 26
ملات ماسه سيمان …………………………………………………………………………. 28
ملات ماسه سيمان آهك …………………………………………………………………… 29
ملات گچ و گچ خاك ………………………………………………………………………….. 30
سقف ………………………………………………………………………………………….. 30
محوطه سازي و ترفندهاي محوطه سازي در طراحي فضاي سبز……………………………. 31
استفاده از مصالح…………………………………………………………………………… 31
استفاده از سايه ها………………………………………………………………………………… 35
محوطه سازي سوله ورزشي……………………………………………………………………… 35
منابع و مآخذ………………………………………………………………………………………… 39
دانلود گزارش كارآموزي پروژه مسكوني
یازار : amir
+0 به يه نمقدمه
در حال حاضر پروژة كارآموزي موردنظر مربوط به پروژه مسكوني
ميباشد كه از لحاظ سازهاي اسكلت آن از نوع اسكلت بتني و سقف از جنس
تيرچه بلوك ميباشد. در اين خصوص كنترل موارد اجرايي – تهيه صورت وضعيتها –
تأييد اردهاي كارهاي انجام شده و متره و برآورد و تهيه صورت جلسات مختلف
در راستاي كارهاي انجام شده ، جزء عملياتي است كه هر روز به انجام ميرسد
كنترل موارد اجرايي مانند رفع نقصها و خرابيهاي موارد اجرا شده اعم از
رنگكاري ، لكهگيري ، درزها و تركهاي رفع ايجاد شده در ديوارهاي داخلي و
خارجي ، جوشكاري ، نازككاري و بسياري موارد ديگر بايد به دقت صورت پذيرد .
همچنين تهيه صورت وضعيتها و … عمليات متره و برآورد ساختمان مديريت نيز در
اين مدت به انجام رسيد. ساختمان مديريت اين پروژه از نظر سازهاي اسلكت آن
از نوع اسكلت فلز و سقف از جنس تيرچه بلوك ميباشد در اين خصوص تعيين
كدهاي ارتفاعي (ترازيابي) ، خاكبرداري و خاكريزي ، لاشهچيني، سنگ مالون
جهت بالا آوردن سطح فنداسيون و اجراي تيپبندي فونداسيون بر روي لاشه
سنگهائي كه قبلاً كار شده بود و همچنين اجراي بتن مگر آن از جمله كارهايي
است كه در اجراي كار به انجام رسيده است.
لازم به ذكر است در مرحلة آكسبندي ساختمان مديريت ، در سه مرحله اصلاحيه از طرف مشاورين ابلاغ گرديد كه طبق اصلاحيه ، موقعيت و طرح اوليه داخلي بنا تغيير داده شد.
بعد از قالببندي فنداسيون و اجراي آرماتورگذاري مطابق نقشههاي اجرايي ارائه شده توسط مشاور و نصب بين پيلتها و سپس اجراي عمليات بتنريزي و كنترل كليه مسائل ذكر شده از جمله كارهايي است كه طي روزهاي كارآمدهاي توسط اينجانب به انجام رسيده است.
لازم به ذكر است كه قبل از عمليات بتنريزي كنترل سطح تراز كلية بين پيلتها و هم تراز كردن آنها از جمله عملياتي است كه بايد مدنظر قرار گيرد.
محوطه سازي 3
نقاط ، نشانه و مبدأ و كارهاي نقشهبرداري 4
تخريب 4
دفع گياهان و كندن اشجار 5
چاهها و قنوات 5
حفظ محوطه از نفوذ و ورود آب 6
تأمين آب كشاورزي و آبرساني شهري 6
تسطيح محوطه 6
زهكشي محوطه 7
زهكشي تحت الارضي 7
روش ثقلي 8
روش پمپاژ 9
روش برد عايق 10
جدولگذاري و آبروسازي 10
مصالح 11
پيادهروسازي 13
آمادهسازي بستر و زيرسازي آن 13
زيرسازي با شفته آهكي 14
آهك 15
طرح اختلاط 15
زيرسازي با مخلوط رودخانهاي 16
زيرسازي با بلوكاژ 17
روسازي پيادهرو 17
آسفالت 17
نحوه نصب آجرهاي موزائيكي و سيماني 18
بتن درجا 18
قالببندي 19
تداركات مربوط به قالبها 20
روداري در قالببندي 23
انواع مصالح قالب 24
قالب آجري 24
قالب چوبي 24
قالب فولادي 26
قالب آلومينيومي 27
قالب فايبرگلاس 27
كلافها و ساير وسايل قالببندي 28
آرماتوربندي 29
انواع ميلگردها 29
مشخصات ميلگردها 30
تهيه ميلگردها 30
حمل ، باراندازي و انبار كردن ميلگردها 32
اجراي عمليات جدول گذاري 34
موزائيك كاري 34
عكس ها ………………………………………35